Certificare si garantie ANPC

Certificare si garantie ANPC

Talinda deține autorizația ANPC cu numărul 0009557 pentru efectuarea de operațiuni cu metale prețioase și pietre prețioase.

Toate bijuteriile Talinda sunt verificate și marcate de ANPC în conformitate cu titlul argintului (de exemplu 925‰).

Bijuteriile Talinda beneficiază de o garanție de 12 luni de la data livrării. Garanția acoperă defectele de fabricație conform Legii 449/2003 și O.G. 21/1992. Garanția nu se acordă în cazul folosirii necorespunzătoare a bijuteriilor.

Recomandări pentru o folosire corectă:

Bijuteriile se păstrează în săculeți/cutiuțe separate, pentru a se evita zgârierea

Argintul sterling 925 este un aliaj compus din 92,5% argint și 7,5% cupru care oxidează în mod natural în contact cu aerul și umezeala. În timp, patina obținută de o bijuterie din argint îi poate da și mai mult farmec acesteia. Însă oricând se dorește revenirea la nuanța inițială a argintului, acesta poate fi curățat foarte ușor cu o lavetă specială pentru metale prețioase. Bijuteriile reglabile (brățări, inele) vor fi mărite sau micșorate cu mare grijă, pentru a evita forțarea și ruperea lor

Garanția constă în remedierea gratuită a defectelor apărute în timpul perioadei de garanție și care nu sunt imputabile cumpărătorului. Orice bijuterie cu defect de fabricație și nu de folosință necorespunzătoare aflată în termenul de garanție va fi reparată gratuit, iar în cazul în care aceasta nu poate fi reparată, bijuteria va fi înlocuită cu una similară sau de o valoare egală.

Produsele returnate în perioada de garanție din motive obiective vor fi trimise împreună cu factura și certificatul de garanție în original.

Dacă aveți probleme cu un produs aflat în garanție va rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa office@talinda.ro

WhatsApp chat