Cu ajutorul acestei colectii de talismane animale ne-am gandit exclusiv la iubitorii de animale. Si acestia nu sunt putini. Talismane cu pisici, cu broasca testoasa, cu caine, cu siguranta iti vei regasi animalul preferat in aceasta colectie de talismane animale. Vino sa descoperi cea mai frumoasa colectie de talismane animale. Animale domestice sau salbatice, vei avea de ales din numeroase referinte pentru a alege talismanul potrivit care sa iti completeze de minune bratara.
Toate talismanele cu animale oferite sunt concepute dn materiale nobile precum argintul sau otelul si beneficiaza de o calitate ireprosabila. Pe langa faptul ca te ajuta sa iti afisezi iubirea fata de animale, aceste talismane iti permit si sa imortalizezi amintirea unui animal pe care l-ai intalnit de-a lungul expeditiilor tale.
Cu ajutorul colectiei noastre de talismane animale vei beneficia de o modalitate sublima de a-ti exprima iubirea fata de animale.
O declaratie de iubire fata de animale
Datorita talismanelor noastre cu animale, animalul tau preferat iti va fi mereu alaturi si tu iti vei afisa cu mandrie pasiunea pentru prietenele tale, animalele.
Poti opta pentru un talisman in forma de papagal, ala fel de colorat ca si viata ta: culorile somptuoase si intense ale junglei se reflecta in penele unui talisman care va atrage cu siguranta toate privirile.
Opteaza pentru un talisman broasca testoasa deoarece broasca testoasa semnifica fertilitate si longevitate. Drept urmare, persoanele care isi doresc sa aiba o viata lunga si implinita apeleaza adesea la acest simbol. Fragilitatea aparenta este foarte bine ascunsa sub carapacea protectoare, aproape indestructibila.
Alege bufnita deoarece este un simbol al cunoasterii si al intelepciunii, are darul de a crea o energie a averii, atrage dupa sine sentimentul de confort interior si un sentiment de siguranta.
Carabusul asigura Sanatatea, Puterea si Virilitatea si era purtat de catre razboinicii egipteni.
Daca alegi cocosul pentru a-l gata la bratara ta trebuie sa stii ca acesta este unul din cele 12 semne ale zodiacului Chinezesc. Simbolizeaza masculinitatea si norocul.
Alege un talisman cu delfin deoarece este considerat un simbol al norocului intr-un numar mare de culturi. Este, in egala masura, un simbol al inteligentei. Reprezinta si un simbol al pacii, al protectiei si al dragostei.
Elefantul ca talisman simbolizeaza intelepciunea si puterea, este aducator de noroc, de energie pozitiva, atrage succesul de plan profesional.
Pisica este un talisman care atrage bani, noroc dar si situatii favorabile. Poarta un talisman cu pisica si tine departe de tine persoanele negative.

WhatsApp chat