Distantierele reprezinta accesorii excelente pentru toti cei care au o bratara. Este un accesoriu nu doar functional ci, in egala masura, un accesoriu la moda. Distantierele au rolul de a impiedica un charm sa cada de pe bratara, sa le mentina pe loc pentru a nu aluneca in fata si in spate. Sunt concepute din metale simple care sunt extrem de elegante, moderne si minimaliste.
Descopera colectia noastra de distantiere colorate, design si moderne. Accentueaza-ti stilul, fii tu insati, combina distantierele cu charmuri cu animale pentru un stil unic. Bratara ta cu talismane este o bijuterie unica pe care o poti personaliza dupa bunul plac datorita acestor distantiere si charmuri. Si, ca bratara ta sa fie protejata si in tendinte totodata, opteaza pentru distantiere. Aceste bijuterii micute aliaza utilitatea cu estetica si rezulta cea mai frumoasa bratara. Distantierele noastre te vor atrage fara indoiala datorita fomelor, materialelor si culorilor variate.
Distantierele reprezinta charmuri micute in forma de inel care se ataseaza la bratara. Este o bijuterie deosebit de practica deoarece iti permite umplerea spatiului dintre charmuri si separarea acestora din urma. Insa, este in egala masura o bijuterie menita sa iti puna charmurile in valoare. Un distantier iti va permite sa aerisesti si sa-ti echilibrezi bratara, pentru ca totul sa fie armonios la incheietura ta.
Descopera cele mai frumoase distantiere din colectia noastra. Oricare ar fi gusturile si preferintele tale, cu siguranta vei gasi unul pe placul tau. Distantierele pot fi concepute din argint sau din aur. Poti opta si pentru distantiere bicolore, din aur si din argint, daca esti adepta acestor metale pretioase.
Adeptele pietrelor pretioase sau semi-pretioase vor fi rapid cucerite de colectia noastra de distantiere, cu pietre pretioase, sau semi-pretioase precum quartz. Oricare ar fi preferintele tale, vei avea garantia ca faci cea mai buna alegere deoarece distantierele noastre sunt de cea mai buna calitate si tu te vei conginge singura de acest lucru.
Fie iti doresti pentru tine un distantier, fie pentru a-l oferi ca si cadou, pentru o persoana apropiata, nu mai astepta, descopera colectia noastra de distantiere. Aseaza distantiere intre talismanele tale in forma de inima, animale, flori sau litere.
Completeaza-ti bratara cu ajutorul unui distantier care nu face decat sa adauge putina adancime sau interes vizual oricarei colectii de talismane de pe o bratara. Infrumusetate cu zirconiu sau cu alte pietre pretioase, adauga distantierele pe bratara ta pentru a o proteja si pentru a o infrumuseta totodata.

WhatsApp chat