Fie ca vrei sa iti exprimi sentimentele fata de familie, fie vrei sa iti exprimi sentimentele fata de prieteni, acest lucru nu este intotdeauna usor. Pentru a-ti demonstra afectiunea uneori este necesar sa alegi lucruri concrete. Pentru asta, ce poate fi mai frumos decat un talisman de adaugat la bratara ta. O draguta marca de atentie, pentru o aniversare mai speciala, talismane familie si prieteni sunt ideale pentru a-i aminti unei persoane cat iti este de draga. Datorita selectiei noastre de talismane familie si prieteni iti vei putea exprima afectiunea si iubirea.
Litera I de la Iubire pentru o fiinta draga
Pentru a ramane fidel temei familiei si a prieteniei, a iubirii, un talisman in forma de I, este cadoul perfect. Exista o intreaga colectie de talismane cu teme alfabet, pentru a asocia mai multe talismane pentru a forma initialele sau chiar prenumele unei persoane care iti este draga.
Un talisman multicolor pentru a-ti exprima afectiunea
Declinat in mai multe culori, mai calde sau mai acidulate, talismanele multicolore sunt ideale. Pentru si mai multa originalitate, oxidul din zirconiu sau cristalele multicolore pot orna fiecare litera in parte pentru a obtine un curcubeu minunat. Amuzant si simpatic, este bijuteria ideala pentru a-ti exprima iubirea sau prietenia.
Pentru cea mai buna prietena
Prietenia este inclinarea reciproca dintre doua persoane. Prietenia este un lucru impartasit. Astfel, talismanele duble sunt ideale pentru a exprima afectiunea care va leaga. Dupa ce v-ati impartasit bucuriile si necazurile puteti acum imparti un talisman familie si prieteni.
Un pandantiv dublu, stralucitor, in forma de inima poate fi o alegere perfecta. Cuvinte precum LOVE sau FRIEND, pot fi gravate pe fiecare talisman in parte. Ofera una din cele doua inimi celei mai bune prieteene si pastreaz-o pe cea de-a doua drept marturie a prieteniei care va uneste.
Talisman Best Friends
Daca esti genul careia ii plac bijuteriile clasice si rafinate, aceste talismane sunt ideale pentru tine. Compuse din cel mai celebru si mai recunoscut din toate simbolurile, aceste talismane in forma de inima sunt perfecte pentru a-ti exprima afectiunea cu eleganta. Reprezinta cadoul ideal de oferit unei persoane dragi.
Talisman in forma de cheie
Vrei sa oferi un talisman sotiei sale pentru a-ti declara iubirea? Atunci, sugereaza-i faptul ca doar ea detine cheia inimii tale oferindu-i un talisman romantic. Amestecul din doua materiale poate sublinia iubirea dintre doua persoane. O bijuterie de o eleganta atemporala care se va potrivi de minune pe o bratara, alaturi de alte charmuri.

WhatsApp chat