Lanturile de siguranta te ajuta sa nu iti pierzi bratara. Lanturile de siguranta sunt ideale, te vor proteja in eventualitatea in care inchizatoarea unei bratari se deschide in mod accidental. Bratarile si charmurile vor fi in deplina siguranta. Exista mai multe tipuri de lanturi de siguranta din care poti alege, astfel:
Lant de siguranta cu silicon. Acest lant de siguranta cu silicon este ideal pentru bratarile fara filet la capete sau pentru bratarile cu capete netede. Verigile lantului, doua la numar, beneficiaza de un strat de silicon la interior, care le tine fixe pe capetele bratarii.
Lant de siguranta cu filet. Lantul de siguranta cu filet se potriveste cu bratarile cu noduri filetate. Verigile lantului de siguranta se infileteaza pe capetele bratarii.
Lat de siguranta plutitor. Daca vrei sa aduci spiritul schimbarii si transformarii din viata ta, atunci alege o bratara Pandora pe care sa o protejezi cu ajutorul unui lant de siguranta plutitor. Ce zici de un charm inspirat de libelule? Ti se pare interesant? Alege un amestec unic de metale, fie alegi bratari placate cu aur roz, fie din argint si sa aiba spre exemplu aplicatii din zirconiu cubic. Daca alegi libelulele trebuie sa stii ca acestea din urma reprezinta o calatorie a descoperirii de sine ce ne conduce pe noi spre experiente si care ne ghideaza spre dorinta de schimbare…
Oferind o multime de modalitati in care iti poti impodobi bratara, lanturile de siguranta includ motive stralucitoare. Adauga un stil nou bratarii tale si asigura-te de faptul ca bratara ta Pandora nu se va desprinde cu ajutorul lanturilor de siguranta. Exista lanturi de siguranta cu fixare rapida. Exista lanturi de siguranta realizate din argint si elemente din zirconiu. Acestea sunt cele care iti vor proteja cea mai draga bratara, vei avea garantia ca talismanele tale pretioase sau charm-urile nu vor cadea in cazul in care bratara se deschide in mod accidental.
De fiecare data cand privesti o bratara Pandora iti vei aminti o poveste de iubire, de o zi de nastere, de o aniversare, de ziua mamei, de ziua de nastere a copilului tau, de primul Craciun cu bebelusul si vor purta in ele o particica din tot ceea ce tu traiesti in fiecare zi. Poarta-le cu drag pentru totdeauan si protejeaza-le cu ajutorul unui lant de siguranta.
Alege lantul de siguranta pentru a fi sigura de faptul ca vei pastra in siguranta absolut toate charmurile de pe bratara ta.

WhatsApp chat