Magazinul nostru online a selectat pentru tine cele mai frumoase talismane zodiac, talismane din argint foarte frumoase si foarte rezistente.

Sa iti arborezi cu mandrie semnul tau astrologic prin intermediul talismanelor este foarte in voga! Stelele si constelatiile au fascinat oamenii inca din negura vremurilor. In domeniul astrologiei, semnele zodiacului sunt cele care ne permit sa discernem semnele personalitatii si trasaturile generale ale fiecarei persoane in functie de data sa de nastere.

Aceste simboluri au investit acum si universul bijuteriei de cand creatorii de bijuterii au inteles faptul ca este posibil sa personalizezi si mai mult o bijuterie, integrandu-i imaginea unui semn astrologic. Si cele mai frumoase modele de talismane zodiac pot sa fie folosite pentru a oferi cele mai frumoase cadouri la o aniversare sau la nastere chiar.

Aceste bijuterii sunt bijuterii simbolice deoarece poate decripta personalitatea fiecaruia, mizand pe astre. O modalitate de a defini calitatile si defectele, dar si caracterul unei persoane. Astrologia mai reprezinta pentru unele persoane cea mai buna modalitate de a descoperi compatibilitatea amoroasa cu alte semne ale zodiacului.

Inainte de a alege un talisman, verifica daca stii care este semnul tau astrologic sau al persoanei careia vrei sa il oferi.

Berbec- 21 martie- 20 aprilie, este semnul primaverii, al naturii care renaste.
Taur- 21 aprilie- 20 mai este un semn epicurian, senzual si cu o forta de munca impresionanta.
Gemeni- 21 mai- 21 iunie- este un semn foarte talentat atunci cand vine vorba despre comunicare.
Rac- 22 iunie- 22 iulie- este timid si sensibil si avanseaza incet cu tenacitate.
Leu- 23 iulie- 22 august- leul, la fel ca si regele animalelor, este un semn care ii domina pe cei din jur si care inspira incredere.
Fecioara- 23 august- 22 septembrie- este un semn al persoanelor muncitoare si constiincioase.
Balanta- 23 septembrie – 22 octombrie este semnul echilibrului la jumatatea drumului dintre indrazneala si retinere.
Scorpion- 23 octombrie- 22 noiembrie- este un semn care lupta si rezista cu tenacitate.
Sagetator- 23 noiembrie- 21 decembrie- este independent si in perpetua miscare.
Capricorn- 22 decembrie- 20 ianuarie, este semnul astrologic care avanseaza cu prudenta.
Varsator- 21 ianuarie- 19 februarie- semnul oamenilor solidari si altruisti.
Pesti- 20 februarie- 20 martie- maleabili si impresionanti si deschisi tuturor surprizelor vietii.

Vei gasi aici deci o multime de modele, care mai de care mai originale. Pentru cei mai superstitiosi dintre voi, talismanul zodiac va putea fi purtat alaturi de o bratara cu pietre care sa iti corespunda. Stelele vor veghea asupra horoscopului tau si va fi o bijuterie care iti va purta noroc.

Lasa-te deci si tu captivata de finetea si eleganta cele mai frumoase colectii de talismane zodiac. Designul tuturor pieselor din colectie este unul foarte seducator.

WhatsApp chat