Talinda îți dă 7 idei de cadouri pentru femei pentru Craciun

Talinda îți dă 7 idei de cadouri pentru femei pentru Craciun

Talinda îți dă 7 idei de cadouri pentru femei pentru Craciun

Ne bucurăm când primim un cadou, ne bucurăm la fel demult când dăruim unul. Există o chimie specială la nivelul creierului când facem acte de generozitate și, astfel, producem hormoni ai fericirii.

Și pentru că bijuteriile de argint sunt o variantă de cadou cu care poți merge de fiecare dată la sigur, ne-am gândit să-ți oferim mai jos 7 idei de cadouri pentru femei în bijuterii, mai ales bijuterii din argint pentru a le pune sub bradul de Craciun pentru femeile dragi din viata ta.

1. O pereche de cercei din argint

Cerceii au reprezentat intotdeauna un indiscutabil semn de feminitate. Majoritatea doamnelor si domnisoarelor au in colectia lor mai multe perechi de cercei argint pe care aleg sa ii poate in functie de ocazie dar si de vestimetatia aleasa. Iti recomandam sa alegi o pereche de cercei de argint micuti, cu surub ce pot fi purtati atat la o tinuta eleganta cat si la una casual.

 

2. Un lanțisor reglabil de argint

O altă bijuterie de argint  foarte utila pentru femei este un lantisor reglabil care poate fi purtat cu diferite pandantive de argint in functie de ocazie si starea de spirit.

 

3. Un colier de argint

 

Întrucât oferta actuală de coliere de acest tip este una foarte variată, rafinată, cu modele atent lucrate sau cu elemente cu simbolistică distinctă, dacă îți dorești cu  această ocazie să bucuri, dar și să transmiți și un mesaj,  bijuteriile din argint cu simbol sunt cadoul pe care îl cauți.

4. Un talisman de argint pentru bratara Pandora.

Dacă vrei să oferi un cadou care, fie spune ceva despre intenția celui care îl dăruiește,  fie reprezintă ceva pentru femeia căreia îl dăruiești, o decizie de cadou foarte bună este un talisman de argint pentru bratara ei preferata Pandora. Poti alege fie un model cu zodia sau piatra lunii nasterii, sau unul cu o simbolistica care o reprezinta foarte bine.

5. Brățări de argint

O alegere inspirata cu care nu vei da gres niciodata si o vei surprinde intr-un mod placut este, daca bugetul iti perite, o bratara argint tip Pandora pentru talismane. Poti alege fie un model de bratara fixa sau una reglabila. Indiferent de modelul ales, cu siguranta va fi incantata sa primeasca un cadou atat de special.

 

6. Inel de argint

 

Un cadou cu o simbolistica aparte pentru o femeie este intotdeauna un inel de argint. Fie ca alegi un model fix, fie daca nu stii ce marime poarta, poti merge la sigur cu un inel reglabil.

7. Seturi de bijuterii de argint

Dacă ai de oferit un cadou ceva mai consistent, poți opta pentru un set de bijuterii, cu cercei, lănțișor sai/sau  pandantiv.  Modelul, simbolul sau piatra pot fi alese și în funcție de informațiile pe care le ai despre zodia sau preferințele persoanei căreia îl dăruiești.

 

Pentru a face o alegere cât mai potrivita, cumpără ceva care să se armonizeze cât mai bine cu ceea ce stii despre femeia careia vrei să îl dăruiești.  Oferta de bijuterii argint este suficient de diversificată, astfel încât să poți identifica un cadou pentru femei care să fie bine primit, să producă o impresie bună și să nu isi piardă valoarea odata cu trecerea timpului

Dacă vrei să afli mai multe despre cadouri bijuterii pentru femei, speciale, în tendințe și cele mai populare, vezi colecțiile noastre pe talinda.ro

Și orice ai alege, amintește-ți că a dărui te face mai fericit.

Share this post


WhatsApp chat